Håll dig varm ombord på båten i höst

Sommaren är på väg mot sitt slut och hösten börjar närma sig. Det innebär att många redan har eller gör sig redo att plocka upp båten inför vintern. Vi tycker dock att det är för tidigt, eftersom hösten kan erbjuda några av de absolut vackraste och rogivande dagarna ute på sjön.

Att ge sig ut med båten under en fin, lugn och solig höstdag är något av det bästa som går att göra i vårt avlånga land. Havet är spegelblankt, träden på öarna är så vackert höstgula och luften sval och frisk. Eftersom de flesta har plockat upp sina båtar behöver du inte heller trängas utan kan åka vart du vill ostört. Det är dock viktigt att du har rätt kläder på dig, eftersom det kan vara väldigt kallt ute.

Hitta rätt kläder för höstens båtturer

På hösten är det betydligt kallare ute på havet än vad de flesta är vana vid. Därför är det viktigt att vara rätt klädd, för att undvika obehag och eventuella faror. Viktigt att tänka på är att vattnet är väldigt kallt, så ha på dig värmande kläder ifall olyckan är framme och du råkar ramla i. På XL Kläder hittar du allting du behöver för att kunna njuta av hösten på sjön, utan att frysa.