Livet på segelbåt

I den här artikeln hittar du all information och tips om livet ombord. Ha en semester på havet och känn dig som hemma samtidigt. Här hittar du användbar information om hur du omvandlar din segelbåt till din bekväma plats. Vill du veta mer? Här kan du få lite mer inspiration.

Vad ska man packa?

När det gäller att ha en semester på havet är allt roligt och lycka, även om du kanske känner att du behöver överpacka, i den här artikeln hjälper vi dig att hitta de bästa sätten att packa för segelbåten. Var noga med att packa alla nödvändiga saker exempelvis solkräm, baddräkt, flip-flops… Eftersom vi fortfarande lever i en pandemi är det alltid viktigt att ha din mask med dig, så se till att du har den eller så kan du alltid gör din beställning redan idag. Några bekväma kläder och kanske vattentät jackor för blåsiga nätter där du kan få dig varm.

Se till att du har allt

Glöm inte att ta på dig masken när du stannar på soliga stränder eller en middag på en kustrestaurang. Slutligen hoppas vi att all denna information hjälper dig att njuta av din semester eller din avslappnade segelbåttur och att du får en underbar upplevelse.